airnet

Cégbemutató

A Paul Művek Kft es annak elődei 1990 óta “Az ön sikeres műhelye, a mi küldetésünk” alapelvvel áll  ügyfelei szolgálatában. 

 

Célunk, a garázsipar résztvevőinek mindig a legmegfelelőbb technológia es ahhoz kapcsolódó termékbeszerzést kínáljuk. 

Alaptermékeink elsősorban az autóemelés, kerékszerelés, autó es keréktárcsa javítás területen váltak ismerté. Létfontosságú kiegészítőink is népszerűek. 

Piaci újításokra való nyitottsággal, új termékek bevezetésével, a precízebb, könnyebb, gazdaságosabb, egyszerűbb es gyorsabb munkafolyamatokat hozzuk el ügyfeleinknek. A jövő vásárlóit, a több ezer elégedett ügyfél és értékesített termék eladásával járó tapasztalatunk segíti, garantálva hogy leendő ügyfelek a legmegfelelőbbet kapják. 

Válogatott beszállítói partnereink a legmagasabb szakmai tapasztalattal és gyártási technológiával rendelkeznek. 

 

Nagy hangsúlyt fordítunk a szakmai ismeretek bővítésére. Kiállítások, szakmai napok állandó résztvevői vagyunk. Az ismeretek megszerzésében, többek között, együttműködünk az amerikai GammaTrade LLC-vel. A amerikai piac egyik legsikeresebb, felni javítás gépeit forgalmazó specialistája (Az USA 2017 es év keréktárcsa javító technikus, és több más díj nyertese) által ismert tapasztalatokat, termékeket, elsőként tudjuk átadni az európai ügyfeleknek.

 

Termékeinket, bemutatótermünkben, raktárunkban, hazai és nemzetközi kiállításokon, viszonteladóknál, nyílt napok alkalmával, személyesen is megtekintheti. Weboldalunkon a teljes termékpaletta megtekinthető. 

Az ön sikeres műhelye, a mi küldetésünk! 

 

Autopromotec Bologna 2017


 

 

 


 

 

AUTODIGA 2012

 

Web Analytics