airnet

.                                    .


Áraink NETTÓ összegek


310 Ft/Eurós árig értendk.
Elérhetségek


Paul Mvek Kft (Alapítva 1990)


1106. Budapest Maglódi út 6. 7-es épület


Tel: +36 (1) 256-7702


GSM: +36 (30) 455-6817


info@garazsipar.hu

Szolgltatsaink

Hitel Ügyintézés

Cégünk, partnere a Grenkeleasing Magyarország Kft. közremködésével szeretne segítséget nyújtani ügyfeleinek a beruházásokhoz.

Amit tudni kell a folyamatról :

A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja a Megrendel által kiválasztott eszközt, és - a Polgári Törvénykönyvrl szóló 2013. évi V. törvény 6:409. § (1) bekezdése szerinti - pénzügyi lízingszerzdés keretében adja a Megrendel használatába.

A megkötött lízingszerzdésre a számvitelrl szóló 2000. évi C. törvény alapján a tartós bérletre vonatkozó könyvvezetési, nyilvántartási, elszámolási és beszámolási szabályok az irányadóak.

A szerzdés egyebekben nem minsül a hitelintézetekrl és a pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény szerinti pénzügyi lízingnek, így a szerzdés szerinti szolgáltatások nyújtásához nincs szükség hatósági engedélyre.

Igénybevételt kizáró feltételek :

  • negatív saját tke,
  • folyamatban lév végrehajtási eljárás,
  • 10M Ft alatti árbevétel (kivéve, ha kisvállalkozói adózási formát alkalmaz az ügyfél, ilyen esetekben egyeztessünk),
  • 2 évnél rövidebb üzleti múlt,

 

Az ajánlatot mely kezd befizetés nélküli és 24-48 hónap futamidej azonnal el tudjuk készíteni.

                                                                 

 

SZERVIZ 

Termékeink megfelelnek a legújabb szabványoknak, a legkorszerbb szerkezeti anyagokból készülnek, így mködési idejük a lehet leghosszabb. A berendezés minségének megrzésére és az üzemeltetési költségek minimalizálásra a napi üzemeltetés során is ügyelni kell. Vállalkozásunk erre kiemelt hangsúlyt fordít.
Terméktámogatásunk az alábbiakat tartalmazza:

· szakképzett szerviz dolgozók
· eredeti pótalkatrészek 
· személyre szabott ajánlatok


Saját és partnereink SEGÍTSÉGÉVEL országos lefedettséggel rendelkezünk.
Megrendelink igénye szerint helyszíni javítást, karbantartást vállalunk, akár eseti felkérés alapján, vagy állandó szerzdés keretei között.
Országos hatáskör szerviz- és alkatrész-ellátási hálózatunk alkatrészraktárral, mhellyel áll kedves ügyfeleink rendelkezésére. A hiba bejelentését követen a lehet legrövidebb idn belül elkezdjük a hiba elhárítását.
Az általunk forgalmazott gépek karbantartását, garanciális és garancián túli javítását egyaránt vállaljuk. Szakképzett alkalmazottaink tudása és gyakorlata a biztosíték arra, hogy a tlünk akár értékesítés során, akár javítás után átvett eszköz, megfelel karbantartás esetén sok évig szolgálja még tulajdonosát.SZÁLLÍTÁS, CSOMAGKÜLDÉS PÁLYÁZATI SEGÍTSÉG


A megvásárolt termék vagy alkatrész elszállításáról vevink gondoskodnak. Abban az esetben, ha erre nincs lehetségük a következ szolgáltatásokat tudjuk ajánlani:

· Szállító vagy futárszolgálat igénybevétele
· Posta vagy csomagküld szolgálat igénybevétele

 

Termék visszaküldése esetén a termék árát visszatérítjük, azonban a visszaküldés költsége ill. a vásárláskor felszámolt szállítási díj a vásárlót terheli.

 

PÁLYÁZATI SEGÍTSÉG


Szeretnénk partnerek lenni és segíteni az eszközberuházáshoz kapcsolódó pályázatok megismertetésben, írásában. Amennyiben ilyen megoldásban szeretne beruházást megvalósítani kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! Ezzel új lehetség nyilhat Ön és vállalkozása számára.

 


Web Analytics